Close

Outside the Wire

· Updated On · Posted On
Outside the Wire
6.4/1264 votat

Outside the Wire me Titra Shqip

Në një të ardhme të afërt, një pilot droni dërgohet në luftën në terren dhe bëhet ortak me një njeri-robot me qëllim për të ndalur disa raketa nukleare me destinacion Amerikën.

Gallery Outside the Wire

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.