Over the Top

· Modifikuar · Postuar
Over the Top
6.3/1148 votat

Over the Top me Titra Shqip

Linkoln Hauku (Fajkoi) është një kamionist që bën mundje dore për të fituar para, në mënyrë që të rindërtojë jetën e tij. Pas vdekjes së gruas, të cilën e ka braktisur 10 vjet më parë, ai përpiqet të rregullojë marrëdhëniet me të birin. Mes luftës me gjyshin e djalit dhe përpjekjes për të bërë për vete të birin, do t’i duhet të kalojë shumë sfida…

Gallery Over the Top

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *