Close

Oxygen

· Updated On · Posted On
Oxygen
6.7/776 votat

Oxygen me Titra Shqip

Një grua zgjohet në një dhomë kriogjenike duke mos e ditur se si përfundoi atje, dhe ajo duhet të gjejë patjetër një rrugëdalje para se t’i mbarojë oksigjeni.

Gallery Oxygen

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.