Close

Paagal

· Updated On · Posted On
Paagal
7/1 votat

Paagal me Titra Shqip

Premi është një djalë i veçantë, i cili tërhiqet prej çdo vajzë më shumë nga pamja sesa nga dashuria. Por kjo derisa gjen dashurinë e tij të vërtetë dhe përballet me sfidat që ajo sjell për ta mbajtur atë të suksesshme.

Gallery Paagal

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.