Close

Paper Lives

· Updated On · Posted On
Paper Lives
8.3/245 votat

Paper Lives me Titra Shqip

Mehmeti është një shok i dashur që drejton një magazinë mbeturinash të ngurta në një lagje të varfër të stambollit. Ai ndihmon të gjithë ata që janë nevojë veçanërisht fëmijët dhe adoleshentët e pastrehë pasi edhe ai vetë është një i tillë.

Gallery Paper Lives

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.