Close

Paper Towns

· Updated On · Posted On
Paper Towns
6.1/4528 votat

Paper Towns me Titra Shqip

Pas një nate të mbushur plotë me aventura, vajza që Kuentini kishte dashur gjatë gjithë jetës së tij, Margo, zhduket, duke lënë pas gjurmë që Kuentini dhe shokët e tij i ndjekin ku së shpejti do ta shohin veten në një udhëtim që do të jetë udhëtimi i jetës së tyre.

Gallery Paper Towns

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.