Paranormal Activity: Next of Kin

· Updated On · Posted On
Paranormal Activity: Next of Kin
6.1/37 votat

Paranormal Activity: Next of Kin me Titra Shqip

Margot, një regjisor dokumentarësh, shkon në një komunitet të izoluar Amish me shpresën për të mësuar për nënën e saj të humbur prej kohësh dhe familjen e gjerë. Pas një sërë dukurish dhe zbulimesh të çuditshme, ajo kupton se ky komunitet mund të mos jetë ashtu siç duket.

Gallery Paranormal Activity: Next of Kin

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *