Passengers

· Modifikuar · Postuar
Passengers
6.9/10632 votat

Passengers me Titra Shqip

Një anije që po transporton pasagjerë në një planet të ri përballet me disa probleme dhe si pasojë dy prej pasagjerëve zgjohen nga gjumi 90 vite para kohës së caktuar.

Gallery Passengers

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *