Patient Seven

· Updated On · Posted On
Patient Seven
5.1/99 votat

Patient Seven me Titra Shqip

Filmi fokusohet te doktor Markusi, një psikiatër i famshëm i cili ka zgjedhur 6 pacientë me sëmundje të rënda mendore dhe të rrezikshëm për t’i marrë në pyetje si pjesë e një kërkimi për librin e tij të ri. Teksa doktor Markusi merr në pyetje çdo pacient, fillojnë të shpalosen veprimet e tmerrshme që ata kanë kryer. Gjithsesi, doktor Markusi mëson se ekziston një pacient, i cili i lidh të gjithë bashkë dhe ai është pacienti shtatë.

Gallery Patient Seven

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *