Close

Patriots Day

· Updated On · Posted On
Patriots Day
7/1977 votat

Patriots Day me Titra Shqip

DITA E PATRIOTEVE: Historia e bombardimit në maratonën e Bostonit në vitin 2013 dhe pasojat e saj, përfshirë kërkimin e thellë të terroristëve përgjegjës për këtë bombardim.

Gallery Patriots Day

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.