Payback

· Modifikuar · Postuar
Payback
5.8/8 votat

Payback me Titra Shqip

Një ndërmjetës i ri aksionesh në një firmë të kontrolluar nga Mob Strit në Uoll Strit tradhtohet dhe dërgohet në burg për gjashtë vjet. Kur del jashtë, ai kërkon hakmarrje.

Gallery Payback

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *