Payback

· Updated On · Posted On
Payback
6.8/1283 votat

Payback me Titra Shqip

Porter qëllohet nga e shoqja dhe shoku tij i ngushtë dhe e lënë të vdesë. Pasi ai i mbijeton këtij sulmi, planifikon hakmarrje.

Gallery Payback

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *