People Just Do Nothing: Big in Japan (2021)

· Updated On · Posted On
People Just Do Nothing: Big in Japan (2021)
7.9/11 votat

People Just Do Nothing: Big in Japan me Titra Shqip

Që nga fundi i radiostacionit të tyre pirat, jeta ka qenë e qetë për djemtë e Kurupt FM, por gjithçka do të ndryshojë. Lajmet arrijnë tek ata se njëra prej këngëve të tyre është përdorur në një shfaqje të lojërave të njohura në Japoni. Ata ia kanë dalë. Muzika e tyre po arrin qindra mijëra njerëz. Më në fund është koha që ata të gëzojnë famën dhe pasurinë që ata e kanë ditur gjithmonë se e meritonin. Chabuddy G kthehet i emocionuar në rolin e tij drejtues si Grindah, Beats, Steves dhe Decoy fillojnë udhëtimin e tyre drejt yjeve ndërkombëtare – por a është Japonia me të vërtetë gati për Kurupt FM?

Gallery People Just Do Nothing: Big in Japan (2021)

,

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *