Phobias

· Modifikuar · Postuar
Phobias
5.3/22 votat

Phobias me Titra Shqip

Pesë pacientë të rrezikshëm, që vuajnë nga fobi ekstreme në një institucion testimi qeveritar, vihen në provën përfundimtare, nën mbikëqyrjen e një mjeku të çmendur dhe përpjekjen e tij për të armatosur frikën.

Gallery Phobias

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *