Close

Pitch

· Updated On · Posted On
Pitch
6.6/12 votat

Pitch me Titra Shqip

Kosta dhe shokët e tij luajnë çdo ditë futboll rruge. E gjithë jeta e Kostës sillet rreth futbollit. Situata do të ndryshojë për ta kur do të duhet të luajnë disa lojë për të vendosur se kush do të mbajë fushën që lagjia e ka ndërtuar me aq shumë mund.

Gallery Pitch

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.