Pixie

Pixie
5.7/30 votat

Pixie me Titra Shqip

Për të marrë hak për vdekjen e nënës së saj, Piksi planifikon të bëjë një grabitje dhe të largohet nga Irlanda. Por gjërat nuk shkojnë sipas planeve. Ajo së bashku me dy shokët e saj të rinj përjetojnë disa aventura, edhe pse kthehen në shënjestrën e disa gangsterëve, dhe në fund asaj i duhet të përballet me fatin e vet.

Gallery Pixie

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *