Close

Platoon

· Updated On · Posted On
Platoon
7.7/3261 votat

Platoon me Titra Shqip

Kris Tajlor, një rekrut i ri në Vietnam, e gjen veten mes një beteje pikëpamjesh midis të mirës edhe të keqes. Një përshkrim i ftohtë i brutalitetit të luftës dhe dualitetit të natyrës njerëzore gjatë konflikteve.

Gallery Platoon

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.