Populaire

· Updated On · Posted On
Populaire
6.6/435 votat

Populaire me Titra Shqip

Roza jeton me babanë e saj të ve dhe është e destinuar të martohet me djalin e një mekaniku vendas, por ëndrra e saj është të jetë sekretare. Kur fiton një punë të tillë në qytet, ajo zbulon se është e aftë të shkruajë me shpejtësi të jashtëzakonshme në makinën e shkrimit. Pronari i saj, i vë kusht të konkurrojë në kampionatet e këtij sporti, nëse dëshiron ta mbajë punën…

Gallery Populaire

,

,

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *