Pride & Prejudice

· Modifikuar · Postuar
Pride & Prejudice
8.1/5867 votat

Pride & Prejudice me Titra Shqip

Shkëndijat fluturojnë kur Elizabeta Bennet takon, të pasurin, dhe krenarin z. Darsi. Por zoti Darsi me gjysmë zemre e gjen veten duke rënë në dashuri me një grua nën klasën e tij. Ç’ë çdo kush mund të kapërcej krenarinë dhe paragjykimet e tyre?

Gallery Pride & Prejudice

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *