Psycho Goreman

Psycho Goreman
6.1/164 votat

Psycho Goreman me Titra Shqip

Pasi zbuluan një perlë që kontrollon një përbindësh të lig që kërkon të shkatërrojë Universin, një vajzë e re dhe vëllai i saj e përdorin atë.

Gallery Psycho Goreman

,

,

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *