Public Enemies

· Updated On · Posted On
Public Enemies
6.6/3301 votat

Public Enemies me Titra Shqip

Federalët përpiqen ta mëposhtin gangsterin famëkeq amerikan John Dillinger, Baby Face Nelson dhe Pretty Boy Floyd gjatë një vale krimesh të cilat shpërthejnë në vitin 1930.

Gallery Public Enemies

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *