QT8: The First Eight

· Modifikuar · Postuar
QT8: The First Eight
7.3/78 votat

QT8: The First Eight me Titra Shqip

Një dokumentar që flet mbi karrierën e mrekullueshme 21-vjeçare të regjisorit Kuentin Tarantino dhe që përfshin intervista me kolegë të ndryshëm të tij.

Gallery QT8: The First Eight

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *