Close

Quo Vadis, Aida?

· Updated On · Posted On
Quo Vadis, Aida?
7.4/61 votat

Quo Vadis, Aida? me Titra Shqip

Aida është një përkthyese për Kombet e Bashkuara në qytetin e vogël të Srebrenicës, në Bosnje. Kur ushtria serbe pushton qytetin dhe merr kontrollin, ajo kërkon të shpëtojë familjen e saj në kaosin e një lufte të dhimbshme.

Gallery Quo Vadis, Aida?

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.