Close

R.A.I.D. Special Unit

· Updated On · Posted On
R.A.I.D. Special Unit
5.8/752 votat

R.A.I.D. Special Unit me Titra Shqip

Xhoana është një grua e re që ëndërron të jetë pjesë e elitës së forcës së sigurisë kombëtare RAID. Babai i saj, ministër i Brendshëm, ndërhyn që ajo të pranohet si stazhiere, me qëllim që të zhgënjehet nga ëndrra e saj. Nga ana tjetër, Xhoana stërvitet nga Zheni, i cili nuk e pranon dot idenë e një gruaje në RAID dhe do të bëjë gjithçka për ta shmangur këtë…

Gallery R.A.I.D. Special Unit

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.