Ragnarok

· Updated On · Posted On
Ragnarok
5.6/162 votat

Ragnarok me Titra Shqip

Botët e lashta dhe moderne përplasen kur arkeologu Sigurd Svendsen gjen kuptimin e vërtetë të Runeve sekrete që gjenden në anijen Oseberg.

Gallery Ragnarok

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *