Rambo

· Modifikuar · Postuar
Rambo
6.6/2735 votat

Rambo me Titra Shqip

Në Tajland, Xhon Rambo u bashkohet një grupi të mercenarëve për të marrë një vend të shkatërruar nga lufta, dhe për të shpëtuar një grup të punëtorëve që u rrëmbyen nga njësia e pamëshirshme e këmbësorisë vendore.

Gallery Rambo

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *