Red Notice

· Updated On · Posted On
Red Notice
7.1/105 votat

Red Notice me Titra Shqip

Një njoftim i kuq i lëshuar nga Interpoli është një alarm global për të gjuajtur dhe kapur më të kërkuarit në botë. Por kur një grabitje e guximshme bashkon profilin kryesor të FBI-së dhe dy kriminelë rivalë, nuk dihet se çfarë do të ndodhë.

Gallery Red Notice

,

,

,

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *