Close

Redemption Day

· Updated On · Posted On
Redemption Day
6.7/142 votat

Redemption Day me Titra Shqip

Kur dashuria e jetës së tij rrëmbehet dhe mbahet për shpërblim nga terroristët, një hero i luftës Brad Paxton garon me kohën për ta shpëtuar atë në një operacion të guximshëm dhe vdekjeprurës që e vë atë kundër forcave më të fuqishme dhe me hije.

Gallery Redemption Day

,

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.