Close

Regression

· Updated On · Posted On
Regression
5.5/1434 votat

Regression me Titra Shqip

Një baba është akuzuar për një krim që nuk i kujtohet ta ketë bërë: për abuzim seksual me vajzën e tij. Pretendimi që kultet satanike kishin pushtuar qytetin, i alarmon të gjithë. Një detektiv mundohet të zbulojë të vërtetën dhe më në fund ia del.

Gallery Regression

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.