Close

Remi, Nobody’s Boy

· Updated On · Posted On
Remi, Nobody’s Boy
8.1/302 votat

Remi, Nobody’s Boy me Titra Shqip

Remi i vogël është një jetim që shoqëron një muzikant nomad prej të cilit do të mësojë shumë. Nëpër Francë, i shoqëruar nga qeni i tij Capi dhe majmuni Joli-Coeur, Remi do të mësojë rreth jetës si një akrobat dhe do të këndojë për të jetuar.

Gallery Remi, Nobody’s Boy

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.