Reminiscence

· Updated On · Posted On
Reminiscence
7.2/562 votat

Reminiscence me Titra Shqip

Nik Banister, një hetues privat i mendjes, lundron në botën joshëse të së kaluarës, kur jeta e tij ndryshohet nga klientja e re Mej. Një rast i thjeshtë bëhet obsesion pasi ajo zhduket dhe ai lufton për të mësuar të vërtetën rreth saj.

Gallery Reminiscence

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *