Resident Evil

· Modifikuar · Postuar
Resident Evil
6.6/4765 votat

Resident Evil me Titra Shqip

Një njësi e posaçme ushtarake lufton fuqishëm, kundër një super-kompjuteri, i cili ka dalur jashtë-kontrollit, dhe kundër qindra shkencëtarëve, të cilët kanë eskaluar në krijesat e mish-ngrënësve, pas një aksidenti në laborator.

Gallery Resident Evil

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *