Resident Evil: Welcome to Raccoon City

· Updated On · Posted On
Resident Evil: Welcome to Raccoon City
5.9/150 votat

Resident Evil: Welcome to Raccoon City me Titra Shqip

Dikur shtëpia e lulëzuar e gjigantit farmaceutik Umbrella Corporation, Raccoon City tani është një qytet në mesperëndim që po vdes. Eksodi i kompanisë e la qytetin një shkretëtirë…me të keqen e madhe që shpërtheu nën sipërfaqe. Kur ajo e keqe lëshohet, banorët e qytetit ndryshojnë përgjithmonë…dhe një grup i vogël të mbijetuarish duhet të punojnë së bashku për të zbuluar të vërtetën pas Umbrella-s dhe ta kalojnë natën.

Gallery Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *