Close

Ripper Untold

· Updated On · Posted On
Ripper Untold
3/2 votat

Ripper Untold me Titra Shqip

Një detektiv dhe një mjek bashkëpunojnë për të gjetur një vrasës në rrugët e Londrës së epokës viktoriane, por njeri prej tyre ka një sekret vdekjeprurës.

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.