Close

Robo

· Updated On · Posted On
Robo
7.6/51 votat

Robo me Titra Shqip

12 vjeçari Mitja Privalov ëndërron të bëhet një artist. Por prindërit e tij inxhinierë të robotikës duan që ai të ndjekë hapat e tyre. Mitja kurrë nuk do ta kishte imagjinuar se do të gjente mbështetje dhe mirëkuptim në robotin e krijuar nga prindërit e tij A-112, ose Robo. Këta të dy ndërmarrin aventura të mahnitshme së bashku ndërsa Robo mëson të besojë në veten dhe ëndrrat e tij dhe i mëson Mitjas guximin dhe përgjegjësinë.

Gallery Robo

,

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.