Romance on the Menu

Romance on the Menu
7/7 votat

Romance on the Menu me Titra Shqip

Historia e një shefe restoranti, Karolina Uillson të cilës i është lënë trashëgimi nga tezja e saj një kafene në Australi. Gjatë kohës që kalon atje, ajo bie në dashuri me njerëzit dhe vendin, por në veçanti me shefin e kuzhinës së lokalit, Simon Kuk.

Gallery Romance on the Menu

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *