Ronal the Barbarian

· Modifikuar · Postuar
Ronal the Barbarian
6.1/190 votat

Ronal the Barbarian me Titra Shqip

Një komedi fantastike nga i riu Ronal i cili jeton në një fshat barbar. Ronal është i dobët dhe s’ka një karakter të zakonshëm si barbar. Ai përqeshet nga të tjerët. Një dite fshati i tij sulmohet, dhe klani i tij rrëmbehet nga i keqi Volcazar. Ronal vendos të shpëtoje klanin e tij dhe të mundi të keqin Volcazar.

Gallery Ronal the Barbarian

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *