Runt

· Modifikuar · Postuar
Runt
9/1 votat

Runt me Titra Shqip

Të lënë pas dore dhe të pambikëqyrur, një grup të moshuarish të shkollave të mesme tërhiqen në një cikël rënie të dhunës.

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *