Close

Russian Raid

· Updated On · Posted On
Russian Raid
5.6/9 votat

Russian Raid me Titra Shqip

Nikita, një ish-operativ rus, është punësuar për të neutralizuar forcat private të sigurisë në një fabrikë të zonës, në mënyrë që punëdhënësi i tij të mundë të zhvatë biznesin nga pronari i fabrikës. Nikita dhe grupi i tij i luftëtarëve të mirë-trajnuar marrin më shumë sesa ranë dakord kur rezulton se fabrika në të vërtetë është në pronësi të një komandanti të rrezikshëm lufte të lidhur me ushtrinë ruse.

Gallery Russian Raid

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.