Safe House

· Modifikuar · Postuar
Safe House
6.4/2727 votat

Safe House me Titra Shqip

Pas 10 vitesh në arrati nga akuza për tradhti, agjenti më i mirë i C.I.A-s, dorëzohet. Por kur shtëpia e sigurisë ku ai mbahej, sulmohet nga mercenarët, një agjent i ri do ta ndihmojë të arratiset. Tani dy aleatët e pazakontë, duhet të mbijetojnë si të mundin dhe të zbulojnë njeriun përgjegjës që i do me çdo kusht të vdekur…

Gallery Safe House

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *