Close

Safety

· Updated On · Posted On
Safety
7.7/112 votat

Safety me Titra Shqip

I ndihmuar nga shokët e tij të skuadrës dhe komuniteti, lojtari i futbollit të Universitetit Klemson, Rei Mekëlërthbei arrin sukses në fushë ndërsa njëkohësisht rrit dhe kujdeset për vëllain e tij 11-vjeçar, Feimar.

Gallery Safety

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.