Salt

· Updated On · Posted On
Salt
6.4/4298 votat

Salt me Titra Shqip

Si çdo oficer i CIA, Evelyn Salt është betuar ti shërbejë vendit me besnikëri. Por një detektor e akuzon atë se është një spiune Ruse dhe besnikëria e saj vihet në dyshim. Salt arratiset dhe përpiqet të provojë pafajësinë e saj, por dyshimi përsëri mbetet: “Kush është Salt?”

Gallery Salt

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *