Close

Salyut-7

· Updated On · Posted On
Salyut-7
7.2/323 votat

Salyut-7 me Titra Shqip

Historia bazohet në ngjarje të vërteta të zhvillluara në Rusi më 1985. Pasi humbën kontaktet me stacionin hapësinor Salyut-7, dy kozmonaut rus nisen në hapësirë dhe e riparojnë stacionin e dëmtuar.

Gallery Salyut-7

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.