Sator

Sator
5.4/52 votat

Sator me Titra Shqip

Adami, pasi tronditet nga një vdekje misterioze në familje, fillon të shqyrtojë historinë e një qenie tinëzare të njohur si Sator, që ai beson se ka ndjekur familjen dhe paraardhësit e tij për shekuj me radhë.

Gallery Sator

,

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *