Close

Saving Paradise (2021)

· Updated On · Posted On
Saving Paradise (2021)
7/1 votat

Saving Paradise me Titra Shqip

Një sulmues i pamëshirshëm i korporatës detyrohet të kthehet në rrënjët e qytetit të tij të vogël, ku ai papritmas trashëgon fabrikën e lapsave të babait të tij, e cila është zemra dhe shpirti i komunitetit në depresion. Me afrimin e afatit të përjashtimit, ai duhet të vendosë ose ta lërë atë të mbyllet, ose t’i bashkohet luftës së komunitetit për ta shpëtuar atë.

Gallery Saving Paradise (2021)

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.