Scary Stories to Tell in the Dark

· Modifikuar · Postuar
Scary Stories to Tell in the Dark
6.5/1900 votat

Scary Stories to Tell in the Dark me Titra Shqip

Në Hallouinin e viti 1968, Stela, një vajzë e dhënë pas shkrimit, bashkë me shokët e saj viziton një shtëpi të përhumbur. Por pa dashje, fëmijët zgjojnë një shpirt dhe një mallkim.

Gallery Scary Stories to Tell in the Dark

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *