Close

Se7en

· Updated On · Posted On
Se7en
8.3/15313 votat

Se7en me Titra Shqip

Dy detektivë, nje fillestar dhe nje veteran, gjurmojnë një vrasës serial i cili përdor 7 mëkatet si një mënyrë për t’u bërë i njohur.

Gallery Se7en

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *