Close

Senior Moment

· Updated On · Posted On
Senior Moment
6.2/9 votat

Senior Moment me Titra Shqip

Pasi bëri drift me makinën e tij Porsh në Palm Springs, një pilot i pensionuar i NASA-s humbet patentën. I detyruar të përdorë transportin publik, ai takon Karolinën dhe mëson të vozitë përsëri në dashuri dhe jetë.

Gallery Senior Moment

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.