Dan Brown’s The Lost Symbol (2021)

· Modifikuar · Postuar
Dan Brown’s The Lost Symbol (2021)
7.8/31 votat
Bookmark
Ndjekur nga 25 members

Dan Brown’s The Lost Symbol me Titra Shqip

Aventurat e hershme të simbolistit të ri të Harvardit Robert Langdon, i cili duhet të zgjidhë një sërë enigmash vdekjeprurëse për të shpëtuar mentorin e tij të rrëmbyer dhe për të penguar një komplot rrëqethës global.

Gallery Dan Brown’s The Lost Symbol (2021)

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *