Dopesick (2021)

· Updated On · Posted On
Dopesick (2021)
7.2/6 votat
Bookmark
Followed by 4 members

Dopesick me Titra Shqip

Historia se si një kompani shkaktoi epideminë më të keqe të drogës në historinë amerikane. Shikoni në epiqendrën e luftës së Amerikës me varësinë ndaj opioideve, nga një komunitet i dëshpëruar i minierave të Virxhinias, në korridoret e DEA-s dhe te pasuria e Big Pharma Manhattan “një për qind”.

Gallery Dopesick (2021)

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *